سفارش تبلیغ
صبا ویژن

انواع تلفن تحت شبکه

انواع تلفن تحت شبکه

انواع تلفن تحت شبکه که آن‌ را با نام‌های “تلفن‌ IP” یا “تلفن‌ VoIP” نیز کاربران می‌شناسند، یک انقلاب جدید و مدرن در زمینه ارتباطات تلفنی محسوب می‌شود. تلفن تحت شبکه از دیدگاه کاربران معمولی مانند تلفن‌های سنتی و قدیمی عمل می‌کند؛ اما در حقیقت، عملکرد بسیار بهتر و به روزتری نسبت به آن‌ها دارد. ماهیت و نحوه کارکرد تلفن تحت شبکه حتی برای برخی از افراد حرفه‌ای این دستگاه‌ها، هم‌چنان جای سوال و ابهام دارد.

مشخصات انواع تلفن تحت شبکه

انواع تلفن تحت شبکه به دستگاه و سیستمی گفته می‌شود که به راحتی می‌تواند امواج صوتی را در بستر شبکه و از طریق اینترنت، انتقال دهد. تصوری که ما از دستگاه‌های تلفن داریم، این است که برای جا به جایی صدا، حتما نیاز به اتصال به یک خط آنالوگ مخابرات دارند. در صورتی که تلفن‌های IP به طور کل برخلاف این باور عمل می‌کنند. در حقیقت، آن‌ها هیچ نیازی به خطوط سنتی آنالوگ یا همان PSTN ندارند.این تلفن ها در بستر شبکه کار می‌کنند. بنابراین برای استفاده از آن‌ها، قبل از هرچیز به یک پهنای باند مناسب اینترنت نیاز دارید. اما این نکته وجود دارد که اینترنت به تنهایی برای فعال‌سازی یک تلفن IP کافی نمیباشد و حتما باید این تلفن‌ها به درستی برنامه‌ریزی شوند و منبع ورود و خروج صدای آن‌ها نیز کاملا مشخص باشد.

همانطور که میدانید انواع تلفن‌ تحت شبکه، بر اساس تکنولوژی VoIP کار می‌کند و تلفن های ویپ یکی از فناوری های مهم میباشد که بشر در دهه های اخیر به آن دست یافته است. در حقیقت، هر صدایی که به صورت مستقیم و زنده در اینترنت جا به جا می‌شود، به نوعی به ویپ وابسته میباشد. تلفن‌های IP نیز بدون VoIP نمی‌توانند هیچ عملکردی داشته باشند و برای کاربران قابل استفاده باشد. به همین دلیل میباشد که به آن‌ها، تلفن ویپ نیز گفته می‌شود.

انواع تلفن تحت شبکه به قدری صدا را بین کاربران با شفافیت و واضح انتقال میدهد که کاربران احساس بسیار نزدیکی به هم میکنند و به همین دلیل کاربردی ترین استفاده تلفن ویپ در ادارات و سازمان ها و مراکز تجاری میباشد که البته در سالیان اخیر و با راه اندازی تلفن ویپ در منازل با استقبال زیاد کاربران این دستگاه‌ها مصارف خانگی هم دارند، تلفن‌های تحت شبکه از کلیدهای اختصاصی برای قابلیت‌های مختلف مراکز تلفن از قبیل انتقال تماس، پست صوتی، بی‌صدا کردن دستگاه و … برخوردار هستند.

انواع تلفن تحت شبکه که تلفن ویپ بیسیم نیز شامل ان میشود، امزوزه در خانه ها و محل های کاری زیاد دیده میشود که دلیل استفاده زیاد کاربران از تلفن بیسیم راحتی کار با آن و خوش دست بودن و مهم ترین خصوصیت آن قابلیت جابجایی آن میباشد که برای افراد خانواده و به خصوص برای کارمندان و کارکنان شرکت ها و کارخانجات و موسسات بزرگ بسیار زیاد کارایی دارد و مهم میباشد و نکات مهمی که باید در رابطه با تلفن های بیسیم بدانند این است که هنگام خریدن این تلفن به بیس گوشی که پایه و شارژر ان میباشد دقت کنند که تلفن بی سیم برای شارژ مجدد باتری های خود روی آن قرار میگیرد.

در بسیاری از پایه ها معمولاً دکمه هایی برای اتصال یا قطع ارتباط وجود دارد ، بنابراین اگر روزی نتوانستید تلفن خود را در خانه یا محل کار خود پیدا کنید ، می توانید فقط با یک دکمه به شخصی که با شما تماس گرفته پاسخ دهید و این امر باعث میشود تحت هیچ شرایطی کاربران شرایط خود را از دست ندهند معمولا یک دکمه هم دارند که بتوانند از طریق زدن ان دکمه تلفن خود را پیدا کنند و به ان دسترسی داشته باشند که به ان دکمه پیجر گفته میشود. نیازی به گفتن نیست که به دلیل ناکارآمدی تلفن های بی سیم در هنگام قطع برق، بهتر است تلفنی را خریداری کنید که در پایه آن تلفن ثابت نیز باشد، بنابراین در واقع می توانید با یک تیر دو نشان بزنید و دو نوع تلفن تهیه کنید.